ändrade planer

Blir ändrade planer så jag har Silla imorgon isället! Lite ointressant inlägg men  vi hörs chao!

@sportbaren

Önskar att jag inte brydde mig men FYFAN vad nervös jag är! Forza DIF!!


Vad är det för land vi bor i?

Hejhej, det snöar och blåser och är svinkallt , så är på ganska dåligt humör... Haha! Gick i alla fall hyfsat att rida idag, har så j*vla ont i axeln bara.. Vi hörs mer sen, puss


Hopp video filmer

Enjoy!

(1m bana , 110cm)
(120 - 125 cm)
(120)
(1m)
Några videos på mig och silla. ska be mamma filma nu på tisdag eller om någon annan kan fixa det!

Godmorgon alla

Verkade som att alla vi hade en lite upptagen dag igår! Men men.. Ska nog lägga in lite hiss/diss eller något sånt roligt!
Ialla fall uppdaterar er mer senare kom precis hem och ska typ sova snart precis ätit och så så uppdaterar er snart!

Förresten! min ponny går ju inte att klippa då hon reser sig och är gaaalen bokstavligen. Men ialla fall så är det en tjej i stallet med en rakmaskin utan sladd vilket blir mycket mycket enklare.


Sen är det yttligare en tjej som är grym med problem hästar när det gäller klippning!
Så nu kanske jag får en korthårig ponny haha..


♥Min vackra ängel♥



Vilodag

Eftersom att min ponny fått gått hårt alla dagar den här veckan + en pontus träning så kände jag att hon kunde få lite vila idag!
Carro tar min älskling i helgen så hon kommer nog blogga lite mer om det! men jag ska på fest imorgon så kanske uppdaterar er lite innan och idag blir det kvällen spenderas med kompisar efter en hel dag med knas hästar!
Kommer försöka uppdatera lite från mobilen men blogg.se appen funkar inte till 100% enligt mig.

Sitter på tåget!

Ska inte rida på en vecka typ. Åker nu till Stockholm och kommer hem typ torsdag.. Men vi hörs ju ändå, h i h i .




J A G  Ä R  S Å  J Ä V L A  E G O  H I H I




Dagens


Jeans Hollister och blus H&M


Ni är grymma!

Älskar våra läsare så häär mycket! Säger det här till just dig. Du är grym!

(instagram) ''inahagstrom''


Tips!



Tycker du som jag, att dessa parfymer från Victoria's secret luktar sjukt gott, och du skulle göra allt för att köpa en flaska, men det enda problemet är att de inte säljs i butik i sverige? Jag har hittat lösningen, hihi! på den här sidan kan du hitta och köpa parfymer, bodylotions och massa annat bra från VS till bra priser. J

Jag ska definitivt beställa hem minst en flaska. Har hört att Pure Seduction (Den till höger) ska lukta gudomligt... Så det här var bara ett litet tips från mig till er! :-)


Städat rummet inför finbesök från Skåne



Lite charmiga före- och efterbilder bjussar jag på.

Nehepp, trodde jag skulle få sova när jag kom hem. Men icke! Städa rummet stog på schemat eftersom Mina kommer imorgon och mamma hotade med att dra in månadspengen.. Det var som tur var inte så mycket att städa undan, mest lite kläder och sånt. Sen så erbjöd sig mamma att ge mig extra pengar om jag dammsuger huset imorgon, så blir väl att åka in till stan i helgen eller nästa vecka och köpa lite nya vårkläder! :) Nuuuuu ska jag i alla fall krypa ner i min nybäddade säng. Godnatt , sov gott alla underbara läsare som bara blir fler och fler för varje dag som går, ni är bäst!


Ridpasset idag!

Var tänkt att jag skulle hoppa med blev istället ett dressyr pass med Amanda och hennes ung häst. Vi började i ridhuset då hon var ganska seg och uttråkad eftersom att jag inte tänkte på att dom har utevolt så sa Amanda att vi skulle rida ute och det lät bra! Vi gick till ute volten och då tände hon till rejält! Skit pigg, blåste upp sig och bara showa sig för folket omkring! Skot rolig att rida riktigt mycket power och flåsade och ådror och ni vet en sån där sago häst man kan se på bild typ! Riktigt typiskt att ingen fotade men men.. Bästa Ridpasset hittills nästan och vi hittar verkligen varandra nu. Skulle igentligen hoppat men det var så kul med dressyren idag så kanske kör på hoppning/markarbrte imorgon. Ialla fall lite uppdatering för min del! Puss /ina


Trött


Egotrippad tjej, hehe.

Är så sjukt trött, vill bara krypa ner i sängen! Det blir stallet på lördag och söndag, wihooo. Och Mina älsklingen kommer imorgon också. Vem vet, hon kanske knäpper lite kort på oss under helgen? Whooopppaaa :)
Vi hörs sen. Puss


Hoppträningen gick så bra!

Hoppträningen gick sjukt bra! Vi hoppade först en bana på ca 90 cm - 1 m = Lb La, sen höjde hon upp och så hoppade vi en bana på 110 - Msv. Han flöt egenom banan och var riktigt fin och lydig, hihi!

Obs, mamma är inte så bra på att filma haha:





Like a boss

Snart träning. Skrittar nu fram. Hörs sen puss

Mina


Today I'm wearing this:

Kallt idag så det vart;
Byxor - GT
Skjorta - Brors från Jack & Jones
UGGS

3 timmars håltimme idag igen, Espresso House toa igen hehe

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1979435/images/2012/pic_196021320.jpg" class="image">


Dagens klädval


Skinnjacka H&M , leggings lindex och tunika/tröja H&M. Samt väska o converse o.s.v.
Ganska så chill outfit idag, skönt! Ta hand om er allihopa , så hörs vi lite senare :)

 

 



Corazon


Haha åh hade totalt glömt bort den här videon! I alla fall så är den filmad bland de första gångerna jag red Curre, min lilla prins. Saknar honom, han var verkligen en känslig häst med mycket personlighet! Vi hann aldrig riktigt komma så nära varandra då jag inte red honom särskilt länge, men jag gillade verkligen honom och det kändes ändå som han gillade mig lite tillbaka :') Det är så kul när man hittar sånt här, åh.


Ett par gamla godingar


Dessa ridbyxor är de skönaste jag äger. De används dock kanske lite väl ofta, men de blir typ aldrig utslitna och de passar till de mesta. Så grymt sköna & sitter som ett smäck, precis som det ska vara. Eller vad tycker ni, gillar ni lite större ridbyxor som man lättare rör sig i, eller lite tajtare så man knappt kan andas med men har bättre passform och ser "proffsigare" ut? Ni kan nog gissa vad jag föredrar... :)


God natt lovers!

Lägger mig nu eftersom att yttligare en dag i stallet väntar. Eftersom att jag har medryttare imorgon så kanske jag bara går ut och går med mitt hjärta och kameran hänkar!
Btw, har ni sett den nya ursnygga designen? älskar att ha en designare, medryttare och blogg kompis som Caroline! Älskar att blogga med båda mina tjejor! Nu blir det att satsa.

Mål med den här terminen!

Mitt mål denna termin är att debutera L:b hoppning så klart! Kanske starta någon dressyr tävling, om inte Carro gör det hehe..

Sen får vi se hur det går som sagt går jag sakta fram eftersom att jag inte vill förhasta mig..
På dom tävlingar jag och Silla tävlat så har det gått riktigt bra! Fått hem rosett på varenda tävling och fått snabbast tid osv. Riktig krut ponny jag har.
Nu är det mycket lydnad, markarbete osv! Riktigt taggad!
Solarium och massör ska nog göra susen med!

 


Igår

Ha överseende med att jag i n t e är en dressyrryttare, och att både jag och Jojje faktiskt hatar dressyr hehe.




Länkbyte!

Vi har ju just nu fixat en bild länk i menyn med Carro! Vill ni ha länkbyte? kommentera men vi har ju så klart vissa krav. Er blogg kan ju inte se ut som en katastrof och går inte direkt om ni bara har ca 5 läsare/dag.
Men får se kommentera iallafall eller hör av er på något sätt.
/ponnylicious

Ridpass/utsläpp

Idag gick min älskling ut i stora stohagen, den är enorm på allvar att gå genom hela hagen kanske tar 5 + minuter och det är även sommar hagen.. Ialla fall när vi släptte ut henne så kom alla hästarna och sprang till henne och som det brukar dom springer osv sen sprang silla till mig och mamma , how sweet? Tog lite bilder som ni ska få!

DAGENS RIDPASS!
Red i ridhuset eftersom att det inte var sånt toppen väder! började att skritta henne ganksa länge, jobbade henne för skänkel och inte handen. I traven kortade jag upp tyglarna och hade endast ett stöd och arbetade bara med skänklarna.
Vilket gick mycket bättre! Jobbade väldigt mycket med galoppen och hon var riktigt fin mjuk osv. Riktigt kul!

Imorgon har jag medryttare och fredag med men på lördag blir det nog uteritt med Amanda som ska visa mig runt lite om det inte är sämst väder som idag.. Blir det bra väder så följer kameran med också!








Har några fler bilder som ni får sen.






Dagens

Tröja - Gul & Blå
Byxor - Gina Tricot
Skor - Ballerina

 


Tidig morgon i stallet

Som det nu kommer vara ett tag framöver vilket är skönt att hellre vara med sin häst än att sitta på en stol och kolla ner i en bok. Nej tack.

Ialla fall silla fick komma ut i stora hagen idag och jag fotade en del så ikväll kommer det lite bilder!

Grabbarna tyckte att dom hade fått en snygging i stallet ialla fall hehe. Ska mocka klart min prinsessas box nu vi hörs!


Dagens


Jeans hollister, linne hunkydory


Ängel-fotografering


Sugna på att se fler bilder? Kommentera här :-)

Shipp & Lillan

Shipp tog det lugnt. Chill som vanligt från hans sida.





Lillan hoppade jag lite på. Avslutade på 120 hihi. Andra gången jag hoppar henne btw.





Jojje

Jojje var sjukt fin idag! Superkul! Jojje är ju inte precis en dressyrhäst, men idag var han riktig avspänd och luftig i stegen. Film imorgon?










Effektiv, hej!

Det här hann jag på 4 timmar, sjukt:

  • Mocka 4 boxar
  • Fixa vatten till 4 boxar + 6 hästar i hagarna
  • Rida 3 hästar
  • Ta in 6 hästar
  • Fixa foder
  • Fodra hästarna lunch + middag

Shipp & Jojje trimmades på banan. Lillan reds fram ute och sedan hoppades hon.


Hästar genom de senaste två åren

Först hade jag Spotlight, världens känsligaste men finaste ponny! Och sen Corazon (Curre) som var underbaaaaar. Och nu lilla älskade Silla :-)


Arm problem

Eftersom att både jag och Carro har fått problem med våra armar, då det gör riktigt ont efter ett tag när vi rider så blir det extra jobbigt eftersom att Silla ''sitter fast i vänster'' hon är stel osv.
Så nu blir det så här:
Hon ska sola solarium.

•Bli maserad några gånger i veckan av en masör.

•Bli masserad av mig (bara med en massör borste typ)

Sen får vi väll se hur det blir. Hoppas det blir bättre eftersom att det är riktigt jobbig känsla.

 


Vet ni vad?

Btw, tror det här kommer bli ett långt inlägg!
Ialla fall idag jobbade jag ju med prao i stallet, fick göra lite allt möjligt vilket var kul! Sen skulle vi fika och då snackade vi om träning eftersom att jag skulle vart med och hoppa för Pontus men vi ändrade oss eftersom att hon gått lite halv taskigt och dessutom skulle vi ju inte flytta förän på lördag.


Men ialla fall så föreslog dom att jag skulle åka dit och så fick jag stanna och flytta idag och självklart ville jag det!
Så vi står du på Stall Bermar.
Skulle ju också hoppa för pontus då!
Och nu till själva träningen:

Idag var det ban hoppning och det var båda vatten matta och mur med. Vi började hoppa fram på ett krys det gick bra och sen blev det driekt bana.
Man kom först på ett krys som stog typ på medelinjen och typ 5 - 7 meter från kort sidan. Hoppa den sen höger ganska snäv sväng till ett räcke, lite snett hinder till en trippelbarr och sen snett igenom till en oxer, båge till räcket och sen kombination med två galoppsprång i mellan (hindrerna var ganska snea) sen rakt fram galioppera kort sida och sen på långsidan hoppa oxer, snett igenom till muren och sen vatten matta och vatten matta igen.

Själva banan blev jag nöjd med.
Lärde mig redan grymt mycket vilket var jätte kul.
Fick lite saker jag behöver ändra/bättra vilket var:
Inte luta mig till höger över hindret - måste sitta rakt osv.

•Hålla jämn galopp och sitta i sadeln - jag rider gärna lätt i galoppen också om ni förstår var jag menar.

Det var typ det. Finns säkert 100 mer saker jag behöver bättra, men höjden var ingenting idag vilket ändå var skönt eftersom att det var lite knas hinder och första gången jag var i ridhuset. Kanske låg på 90.
Blev för mörkt att fota men mamma kunde filmat men glömde säga det.
Imorgon blir det nog dressyr och schamponering på listan! Kanske tar med kameran så ni får se lite mer.

Tycker vi uppdaterar riktigt bra nu!

Stall Bermar

Nu har Silla flyttat och stallats upp på detta stall! Var där idag, och allting verkade toppen. Stallet är jättefräscht och människorna var trevliga, precis som det ska vara :-) Och Silla verkade trivas bra! Ska dit på fredag, ska försöka ta massvis med bilder då.


Haha eviga pussbilder :*

Nu ska Shipp ridas, måste sen snabbt in och äta då min lunch bestod av latte, hehe. Sen ska jag också rida Lillan!


Ute i stallet..

En häst klar -


Espresso house och 3 h håltimme..

Haft 3 timmars håltimme och sitter nu på sista lektionen - spanska. Slutar om 10 minuter, så kommer hem till 4. Då ska Shipp ridas ut, Jojje markarbete och ska fråga Ingela om jag kan hoppa Lillan en stund.

Hörs sen, kyss Mina :*

Bild från Espresso House toa, hehe


Just nu

Lite uppdatering som jag lovat. Uppdaterar er mera sen!/ina


God morgon kära läsare

Nu två veckor fram över blir det bara stallet stallet och stallet för min dem. Idag blir det fullspäckat först nu ut mot Sandö och vara där hela dagen beger mig sen ut mot min ponny och sen tillbaka till Sandö för att se Pontus träning som jag börjar rida för om exakt en vecka.


Skolan next


Idrott första lektionen, skitjobbigt! Men vi hörs under dagen. Puss

Godnatt kära läsare


Nu kryper jag ner i sängen. Imorgon får ni några inlägg som jag tror att ni kommer gilla, så glöm inte att kika in då :)
Puss och godnatt


Stall - prao

Imorgon blir det prao.
Eftersom att jag byter stall nästa vecka, så kände jag för att praoa där eftersom att jag då kan hålla ett öga på min ponny osv.
Släppa ut henne och hålla på med henne i flera timmar + annat jobb. Och eftersom att jag har en kamera och köpt
nytt objektiv så kommer ni få många bilder hedan efter från min del.
Imorgon ska mamma med mig till stallet och vi knäpper nog några kort då.


För er som undrar så kommer jag flytta till ett stall som heter ''stall bermar'' inom typ en vecka.
(ska försöka mobilblogga imorgon men vet inte hur mitt internet är)

Nya deltagaren

Hej på er! Mitt namn är Ina Hagström och jag är den tredje av brudarna som ska blogga här!
Jag och mina har haft två bloggar innan tillsammans och vi alla tre har stått i samma stall osv nu. En presentation om mig kommer upp inom kort!
Kanske förvirrande för er med 1 häst och två ryttare men kommer förklaring sen!

Jag är hemsk.

Jag har så fullt upp när jag är ensam hemma. Fuck. Men mamma kommer tydligen hem redan imorgon-natt. DÅ lovar jag att jag ska blogga fullt igen. Imorgon kan bloggen för min del vara åt sidan också. Men eftersom att vi har en ny/till deltagare (hehe) blir ni fortf uppdaterade.

Båda hästarna reds ut idag på 3kanten. Tog det rätt lugnt. Så sjukt fint väder, blir så glad!




Saknar Mina, skåne och alla hennes fina hästar




Åh, måste vänta enda tills sommaren innan jag kan åka ner igen! Fast Mina får jag träffa på fredag :) Tjiiiihooooo

Kom nyss hem , har varit i skolan hela dagen fram tills fyra, sedan åkte jag med Evelyn och tvättade hennes bil. Ja .. Så har min otroligt roliga dag sett ut! Haha , nej men bara att hålla ut resten av veckan och sedan njuta av helgen då min käääääraste kommer upp till Sthlm. ♥

Stress?

Måste skynda mig så att jag hinner rida alla hästar och mocka alla boxar eftersom att mamma är i Sthlm och jag är alone. Men vi hörs sen. Ska absolut "step up" så att jag tar tag i bloggningen, right?

Hittade en rätt sjukt söt bild på Shipp och mig också hihi



Godmorgon



Jeans Hollister , linne hunkydory & skjorta Hollister

Såhär ser jag ut idag! Vi hörs senare, har en lååååång skoldag framför mig.

Godnatt!


Sommar 2011 på Fågelbro

Säger godnatt nu. Kommer inte orka blogga senare, är såå trött.. Ska bädda ner mig i sängen med en bra film och förhoppningsvis somnar jag skapligt! Hoppas ni har haft en fantastiskt bra dag, för det har jag haft! :-)


Film





Dagens ridpass


Bild från gårdagens hopp-pass

Hej på er


Har haft en superhärlig dag i stallet, verkligen! Kom dit, hämtade Silla, mockade och fixade allt med maten os.v. och sen red jag på banan tillsammans med Frida. Vi hoppade faktiskt lite idag också, men innan det hade vi bara bommar på marken som vi red över. Jag har börjat gilla hoppning bara mer och mer nu, hoppade 70 cm bana idag, och kom RÄTT på alla hinder!!! Så jävla kul att det går framåt, dock inget man kan skryta om, men för mig är det stora framsteg. Dressyrcarro goes hoppcarro? Haha, nej det får vi allt se..

Puss ni får filmen om en stund, nu blir det våfflor. Det är ju trotsallt våffeldagen :-)


Caroline

Jag har det allra finaste någon kan få.

Jag och Carro har gått igenom rätt mycket tillsammans, på väldigt kort tid. Och jag vill att hon ska veta att just hon betyder så mycket för mig.

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör,
får mig att förstå att en vän som är så är det finaste någon kan få


(klickbara)

Åker mot stallet nu


Vi hörs senare ikväll. Ni får en liten film sen som jag laddar upp ikväll, filmen är från något enklare dressyrpass förra veckan. Puss



Bilderna från idag














Hoppade lite idag! Gick bra, men hon var jäääätttee pigg :-) Här får ni i alla fall lite bilder på markarbetet innan och efter hoppningen. Puss



Update från stallet

Hej! Är i stallet just nuuu , har lite kvar att fixa och bussen går om en halvtimme så slänger in ett kort litet inlägg bara. Har tagit lite foton idag , så när jag kommer hem lägger jag upp dom på en gång! Ska försöka skriva ihop en liten presentation om mig själv ikväll också som jag såg att Mina redan hade gjort. Puss


Ute och rider..

 

 


Mina Tjeder

Hej! Jag heter Mina och är född -96.
Jag är en Stockholmare som nyligen flyttat till Skåne. Jag bor på en hästgård tillsammans med halva min familj, mamma och jag. Min pappa bor i Stockholm, och jag har även en bror här i Skåne som snart flyttar tillbaka till Sthlm.

Jag har (tillsammans med min mamma) 4 hästar. 2 ponnys - mina, och 2 storhästar - mammas.

Koeran v. Schippersweide - Shipp
Shipp är en valack född -04. En ponny som jag ägt i 2 år. En ponny som har en såhääär stor kapacitet, men som vart skadad. I samband med flytten vart min prins skadad. Hans djupa böjsena var trasig, och jag har behövt skritta honom i ca 10 månader - men nu är vi påväg igång igen!

Mål i år: Att Shipp kommer igång helt och att han är fräsh. 6 månader till skulle vara jävligt jobbigt.
Någon start i år kanske till och med?




Tattoo Joe - Jojje
Jojje är en valack född -95. Han har bara varit min i ca ett halvår. Han är en sjukt fin hoppponny som gått SM. Vi har varit på ca 5 tävlingar och har 5 första placeringar - en riktig rosettplockare!

Mål i år: Vinster i LA. Placering i MSV. Att vi ska hitta varandra i dressyren vore självklart ett + ;)



Kisses, Mina


RSS 2.0