Hoppträningen igår!

Herregud vilken träning!
Framhoppning: Började hoppa fram på ett räcke, väldigt väldigt lågt med en bom innan. Till slut höjde vi upp den till ca 1m det gick grymt och hon kom bra in på både bommen och hindret där emot efter hindret blev hon en aning pigg men efter ett tag lugnade hon ner sig.
Vi förtsatte sen att galoppera lång sidan upp och sen göra en sväng från kortsidan till oxer hon kom bra in på det men taggade till 1000 haha men kul var det!
Banan: Vi började hoppa banan på kanske 80 endast och då började vi med att galoppera lång sida upp och göra svängen till oxern som vi hade hoppat fram på den var ju lite som snett igenom sen galoppera långsida och nästan vid kortsidan fast längre upp så hoppade vi ett räcke med vattenmatta under sen kort snett igenom ett rosa räcke upp till långsida och hoppa en oxer som stog brevid oxern som vi hoppade fram på, under den oxern (hinder nummer 4) så var det en grind under, sen kortsida upp sen snett igenom hoppa räcke 5 korta galoppsprång till ett till räcke.
Sen kortsida sen hoppa rosa räcke igen som var hinder nummer 3 lång sida upp kortsida med och sen hoppa en till oxer och sen lång sida och hoppa kombination.
Hela banan gick helt okej tills vi höjde upp runt 1m - 110 då gick allt grymt! Tills kombinationen då jag tyckte vi kom in fel och började bromsa henne men hon hoppade och jag bromsade henne mellan hindrerna vilket jagi nte fattar varflr men hon hoppade ändå så det blev lite missförstånd men det var bara mitt fel haha älsklingen..
ni skulle igentligen fått film men tjejen som skulle filma var tvungen att rida en annan häst så tyvärr ;/
/ina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg?

E-postadress: (behövs inte)

Skriv gärna din blogg här:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0